Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
    Па и ако едно компче успее да и закачи, аз ще му кажа какво да свали в графичен режим
    Той е добре запознат с нещата... разбира се ако я закачи ще е най-добре, но не искам да ставам нагъл... ще съм благодарен и на мнение на прима виста, пък ако е добро тогава ще се мисли за по-сериозен оглед, компютър и т.н.
    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
      Па и ако едно компче успее да и закачи, аз ще му кажа какво да свали в графичен режим
      Отговорил съм на колегата на лични, ама де кажи все пак какво да гледам в графичен режим. Та да си знам като ми идват за диагностика клиенти да не се излагам.
      Това в кръга на майтапа...
      Конкретно мнение за колата няма да дам тук, тъй като познавам продавачите и колата и няма да е коректно.
      Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
      Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от Ilko Ivanov Покажи съобщение
        Отговорил съм на колегата на лични, ама де кажи все пак какво да гледам в графичен режим. Та да си знам като ми идват за диагностика клиенти да не се излагам.
        Това в кръга на майтапа...
        Конкретно мнение за колата няма да дам тук, тъй като познавам продавачите и колата и няма да е коректно.
        Мълчанието е злато
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

• Колеги, прави ми впечатление, че вече няколко пъти си споделяте информация за разни коли на лични съобщения?
          Има нещо за криене ли?

П.П.
          Не беше ли идеята да си помагаме при избора?
          sigpic

Comment

• Здравейте колеги,

Търся си V6 Alfa, без значение на каква палтформа. Оглеждайки сайтовете за автомобили 2-ра ръка, останах леко разочарован, просто няма голям избор, даже бих казал нулев. Най-вече бих желал 166 фейслифт, с 3.2 мотора, но, такова нещо не се продава в България, или поне аз не открих из сайтовете, с изключение на една в Мездра, която изглежда УЖАСНО, поне от това което се вижда на снимките. Обаче пък има една 156 2.5 , която изглежда що годе добре, не е това, което търся, но все пак е нещо. Някой има ли някакви наблюдения върху този автомобил:

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11322663294886803&f 1=details

Преди време се продаваше в нашият форум една 166-ца фейслифт именно с 3.2 мотора, но вече май е продадена. Колата изглеждаше много добре.

Поздрави
            Under 400bhp makes baby jesus cry.
            (so my boost leak at the jamsport day must have had him sobbing like rich j williams watching a chick flick)

Comment

• 156 2.5 е на колегата никола59 от форума...

http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=15998
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Hassel Покажи съобщение
                Здравейте колеги,

Търся си V6 Alfa, без значение на каква палтформа. Оглеждайки сайтовете за автомобили 2-ра ръка, останах леко разочарован, просто няма голям избор, даже бих казал нулев. Най-вече бих желал 166 фейслифт, с 3.2 мотора, но, такова нещо не се продава в България, или поне аз не открих из сайтовете, с изключение на една в Мездра, която изглежда УЖАСНО, поне от това което се вижда на снимките. Обаче пък има една 156 2.5 , която изглежда що годе добре, не е това, което търся, но все пак е нещо. Някой има ли някакви наблюдения върху този автомобил:

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11322663294886803&f 1=details

Преди време се продаваше в нашият форум една 166-ца фейслифт именно с 3.2 мотора, но вече май е продадена. Колата изглеждаше много добре.

Поздрави
                УНИКАЛНО СЪСТОЯНИЕ! ! ! - само като прочетеш това и ти иде да ... изчезнеш
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                0879369082

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Колеги, прави ми впечатление, че вече няколко пъти си споделяте информация за разни коли на лични съобщения?
                  Има нещо за криене ли?

П.П.
                  Не беше ли идеята да си помагаме при избора?
                  С 2 думи колата не става...
                  www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Ами единият колега е написал, че познава колата, познава и хората и затова не иска да пише. какво по-ясно от това - колата не става. Щот ако ставаше, щеше да напише познавам колата и собствениците, колата е в ред. Другата е уникална! Като и гледам и нивото на екстри за този двигател направо падам. А и ми е писнало автоджамбази да ми казват УНИКАЛНА кола. А, то се отнасяло в обратния смисъл явно - уникална за набутване.
                    Но отиваш, гледаш, водиш майстор с теб който ДА РАЗБИРА от Алфи и така
                    156 1.8TS 16V (01.2001)
                    0879369082

Comment

• Игнорирайте напълно какво ви приказва джамбазина. Скоро гледах една трошка, удряна и правена със задника си, с шита шоф седалка и драскотини из цялото табло. Естествено била уникат и на реални километри, такива не се намирали вече. Отдолу беше загнила като Опел. Вече индиректно карам джамбаза да си мълчи, те не че всичките не пеят една песен де.

Comment

• http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...032&f1=details

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...415&f1=details

Някой виждал ли е тези две коли ?? Ако може някакво мнение ще съм ви много благодарен

Comment

• Първоначално публикувано от murloc Покажи съобщение
                          http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...032&f1=details

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...415&f1=details

Някой виждал ли е тези две коли ?? Ако може някакво мнение ще съм ви много благодарен
                          Първата даже не е с климатроник
                          156 1.8TS 16V (01.2001)
                          0879369082

Comment

• За тези пари, забрави за 147. Особено пък нафта.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                              За тези пари, забрави за 147. Особено пък нафта.
                              Що бе, има. Ама после иска още толкова горе-долу
                              156 1.8TS 16V (01.2001)
                              0879369082

Comment

• Първоначално публикувано от Hassel Покажи съобщение
                                Здравейте колеги,

Поздрави
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=70236
                                '05 166 V6
                                '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Working...
                                X